Schoorsteenveegbedrijf de Wijkers

CAMERA INSPECTIE SCHOORSTEEN

Eén van de modernste technieken op het vlak van schoorsteeninspectie, is het gebruik van een speciale schoorsteencamera. Zo kunnen mogelijke problemen en obstakels aan de binnenzijde van een schoorsteenkanaal ontdekt worden.

Voordat u een rookkanaal in gebruik neemt is het raadzaam deze te laten inspecteren. Wij doen dit met een speciaal hiervoor ontworpen 360 graden panorama camera.

Of het nu gaat om scheuren of andere onvolkomenheden, niets ontgaat deze camera. Wij begeleiden de camera van boven naar onder en houden alles nauwkeurig in de gaten op een beeldscherm. Op deze wijze wordt het hele kanaal onderzocht en kan een exacte diagnose gesteld worden. Het voordeel hiervan is dat zonder hak- en breekwerk knelpunten, verstoppingen, asbest, etc. kunnen worden opgespoord.

Verzuimt u een camerainspectie te laten uitvoeren dan loopt u een te groot risico op koolmonoxide vergiftiging of schoorsteenbrand. De verzekeringsmaatschappij zal u altijd vragen of u de schoorsteen wel heeft laten inspecteren alvorens zij enige schade zullen uitkeren. Heeft u verzuimd uw schoorsteen regelmatig te laten vegen of tijdig te laten inspecteren dan zal in veel gevallen de verzekering geen enkele schadevergoeding uitkeren.

Tevens kan de opbouw van uw huidige schoorsteenkanaal bekeken worden. Loopt het kanaal rond of vierkant? Uit welk materiaal bestaat uw schoorsteenkanaal?

camera in schoorsteen voor inspectie rookkanaal

Bel ons, of vul het infoformuliertje in, zodat u er het hele jaar met een gerust hart er warm bij kunt zitten.

 

Schoorsteenveegbedrijf de WijkersCamerainspectie schoorsteekanaal Video